Goirle, NL

MOLLIEGO IS PAUL MOLENSCHOT

SAMEN MAGIE LATEN  ONTSTAAN

Wie is Paul Molenschot? Ik ben een creatieve strateeg vol passie en energie. Met ruim 25 jaar ervaring vanuit diverse rollen. ­­­­­­­­­­­Altijd nieuwsgierig en leergierig op zoek naar verbetering, duurzame relaties en een win-win. Met goed oog voor details en tegelijk de grote lijnen blijven zien. Gefascineerd door de uitdaging van het onbekende, de X. Door de magie die ontstaat als verschillende werelden en ideëen elkaar ontmoeten. Bescheiden maar trots, zonder noodzaak voor het podium. Enthousiast, gedreven en doelgericht. 

Aangenaam

CXO &
Moooi

X-projecten draaien in de (part-time) rol van CXO, bij het nederlandse designmerk Moooi. Alles wat mijn interesse heeft komt hier bij elkaar, mooie producten, innovatie, creativiteit, passie en continue beweging. Steeds opnieuw ontdekken, bedenken en vernieuwen.

Molliego &
Groeien

Altijd gedreven door nieuwe uitdagingen. Nieuwsgierig met de drive om te willen groeien door te delen, niet alleen kennis en ervaring maar ook ideeën. Ondernemers helpen om bij de 4% te komen die deze fase overleven.

Kern &
Overtuiging

Dromen waar kunnen maken. Verschillende werelden elkaar laten ontmoeten en daardoor magische dingen laten gebeuren! Bescheiden en trots, rebels en verantwoordelijk. Integer met humor en een sterk vertrouwen in langdurige relaties.

Architect

Een ervaren generalist, creatief strateeg, sparring partner en vooral helper

Al jong had ik een droom om architect te worden. Fantastische mooie dingen bedenken en realiseren. Mijn loopbaan is anders gelopen. Tot ik zag dat mijn sterkste eigenschappen en brede ervaring me als een soort van architect binnen een bedrijf maken.

In een onderneming heeft elke fase andere behoeften, net als bij een huis. Ga je voor nieuwbouw, ga je klein verbouwen of compleet renoveren? Een architect helpt je, denkt mee bij het kiezen van de juiste richting en levert een plan op waarbij jij je goed voelt.

In heb verschillende rollen ingevuld. Mijn vermogen om verbindingen te leggen tussen het grote plaatje en de vaak zo belangrijke details is daarbij vaak de sleutel tot succes. Met het brengen van nieuwe ideeën en inzichten. En door gelijktijdig creatief en kritisch te denken, steeds toetsend op haalbaarheid. 

Iemand met een frisse, scherpe kijk en een brede ervaring die je blik verruimt. Een persoon met de juiste klik, die de X brengt waardoor je doelen helder en beter worden. Die je als ondernemer nodig hebt voor de groei en ontwikkeling van je bedrijf.

Ik ben Architect, Business Architect…